Grønne tage København


Skal der anlægges et grønt tag i København, så kontakt Stenbroens. Vi har god erfaring med rådgivning og etablering af grønne tage. Tag os med fra start af, så finder vi i fællesskab den bedste løsning til jeres tag.


Etablering af grønne tage i København

Med Stenbroens får I:

  • Anlægsgartnere, der har stor interesse for levende miljøer
  • Garanti gennem Danske Anlægsgartneres garantifond
  • Gratis råd og vejledning
  • Mange års erfaring

Vegetation til forskellige tagtyper

Stenbroens etablerer grønne tage på flere forskellige tagtyper og på mange forskellige typer byggeri. Det kan f.eks. være på skoler, offentlige bygninger, butikker, kontorer, private boliger m.fl. Det er også muligt at lægge grønne tage på tage med hældning.

Kontakt Stenbroens på telefon 35 35 25 65 eller via mail på traepleje@stenbroens.dk, for yderligere information om grønne tage.

Grønne tage holder på regnvandet

Udover at være flotte og give bygningen et grønt udseende, så har de grønne tage også en gavnlig virkning på byens miljø. De holder nemlig på regnvandet, hvor almindelige tage sender regnvandet direkte ned i kloakken. De grønne tage optager meget af det regnvand, der falder, og det gør, at kloakkerne bliver mindre belastet ved skybrud og lignende.

Få en uforpligtende snak om grønne tage

Kontakt Stenbroens Træpleje & Anlæg for en snak eller et uforpligtende tilbud på etablering af grønne tage. Kontakt os på telefon 35 35 25 65 eller via mail på traepleje@stenbroens.dk.


Grøn vedligeholdelse

Vi vedligeholder beplantninger og udemiljøer, for både gårdlaug, institutioner, boligselskaber, foreninger og private. Enten ud fra kontrakter, tilbud eller på timebasis.

Læs mere

Nye anlæg eller omlægninger

Vi udfører alle anlægsopgaver, både nyetablering og omlægninger, for både gårdlaug, institutioner, boligselskaber foreninger, og private.

Læs mere

Træpleje og træfældning

Beskæring, risikovurdering af træer, træfældning, udtynding, rodfræsning, flisning mm.
Vi er ETW Certificerede træklatrere specialiseret i vanskelige træer

Læs mere

Grønne løsninger

Lokal afledning af regnvand (LAR), Grønne tage, planter til høst, eller kompostering.
Vi vil medvirke til udviklingen af et bæredygtigt København!

Læs mere